elder certificate

dank u voor de steun die ik nodig heb - ouderenzorg  stockfoto's en -beelden

Ik woon in Rotterdam, Nederland en heb mijn certificaat "ouderenzorg" gekregen van een arts die ik op een mooie ochtend in 1988 in de stad had gezien. Ook al had mijn moeder geen enkele vorm van artritis, maar de dokter kon me vertellen van algemeen gesprek dat de Nederlandse overheid financiële steun geeft aan ouderen om hen "ouderenzorg" te geven.

Ik sloot me aan bij de initiatiefgroep "Am undersvendere k spirits maar" (vlam van de ouderen) in Nederland en de organisatie benoemt minstens zeventig procent van de mensen die nog "minderjarig" zijn. Ze zijn ouder dan eenentwintig jaar en denken dat ze "ouder dan" zijn en ondersteuning en zorg nodig hebben. Zonder onze professionele betrokkenheid zullen mensen niets doen om zich uit te spreken of om hulp te vragen. Dit komt doordat het geven van hulp aan ouderen als een beschamend onderwerp wordt behandeld en mensen er bang voor zijn.

In Rotterdam kreeg ik de kans om de telefoon op te nemen en nam onbewust de informatie in me op in een ziekenhuis dat het dichtst bij de plaats delict lag. Het gesprek was niet wat ik wilde dat het was. Ik kreeg te horen dat mijn vader constant worstelt met zijn "roots". Als gevolg hiervan woont hij alleen en vraagt ​​hij mij om hem en mijn zus 30 minuten de tijd te geven om naar het toilet te gaan. Zijn moeder, die gewoonweg geen opleiding en vaardigheden heeft om voor zichzelf of voor kinderen te zorgen, staat erop dat ze me nodig heeft voor "gezelschap". De laatste keer dat ik hem bezocht, bood hij aan dat ik hem mocht bezoeken, maar niemand met wie hij spreekt, heeft enige kennis van mijn verleden.

Hoewel volwassen kinderen in het buitenland gaan werken en hun eigen schema's hebben opgesteld terwijl ze in de VS of Canada zijn, moeten hun kinderen nog steeds voor hun bejaarde ouders zorgen. Het verkrijgen van de broodnodige "exclusiviteit" is niet gebaseerd op het niveau van onafhankelijke financiële hulp die door de overheid wordt geboden. "ExpatRetreat" heeft te maken met de signalen die je krijgt in landen waar "de ouderenzorgwet" niet gebaseerd is op de "vrijgevigheid van hun regering".

Pensioen is een scenario geworden waarin ouderen alleen wonen. Ze vragen om hulp. Omdat er geen persoon is die voor hen kan zorgen, precies omdat ze een periode van één tot drie uur nodig hebben, verhuizen ouderen van hun huis naar huizen waar ze samenleven met andere mensen wiens familie, al dan niet slapend, hen kan helpen en binnen een groep. Je kunt niet alles weten over de manier waarop andere families leven. Als je veel ouderen ziet, kun je een vrij algemeen beeld krijgen van de manier waarop ze leven. De levensomstandigheden kunnen drastisch veranderen op basis van de levensstijl van het individu en zijn of haar activiteiten en relatieve sociale capaciteiten. Door ouderenzorg te bieden aan ouderen en hen een kleine mate van zelfstandigheid te geven, bent u beter geschikt dan dit niet te doen.

"Outer SongsGarret-bandbreedtes overzee" graaf enige tijd buiten de vier muren van je eigen huis. Bezoek een kleine stad waar de kosten van water, voedsel en transport goedkoper zijn. Zie hoe andere Indiase vrouwen erin zijn geslaagd om hun eigen leven te behouden zonder een partner mee te nemen, maar in plaats daarvan hun eigen kleine clan te creëren.